Bedrijfsinformatie

WASSENAAR - Hamaco Verhuur bestaat sinds 1991 en is gespecialiseerd in de verhuur van allerlei machines t.b.v. bouwbedrijven, installateurs, schilders, glazenwassers, hoveniers en doe-het-zelvers. Op l april 2005 is dit gerenommeerde bedrijf overgenomen door de broers Erik en Bob. Hun kleine en enthousiaste team heeft service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.
 
Erik en Bob, beiden opgegroeid met machines, hadden al jaren plannen om samen een onderneming te starten of voort te zetten. Die kans kregen zij met de overname van het verhuurbedrijf Hamaco. Service daar maken zij werk van onder het motto "Toppers in Verhuur". De producten die zij verhuren worden vooraf gecontroleerd op werking en veiligheid. Alle apparatuur wordt jaarlijks gekeurd.
De specialismen van Hamaco Verhuur zijn:
 
Steigers worden wanneer gewenst opgebouwd door het deskundige team. Ook voor de lastige klussen en de moeilijk bereikbare plaatsen komen zij graag even een kijkje nemen om hier een passende oplossing voor te vinden.
 
Hoogwerkers zijn er in allerlei modellen. Hoogwerkers in schaarmodel voor het binnenwerk en hoogwerkers zelfrijdend of gestempeld in diverse maatvoeringen voor buiten.
 
Grondverzet. Sleuven graven en grondverzet in en om uw tuin is mogelijk door gebruik te maken van hun minigravers, minishovels en ander grondverzetmateriaal.
 
Diamantgereedschap om sleuven te zagen, beton te boren, tegels te zagen enz. kunnen zij u leveren.
 
Parketschuurmachines met toebehoren voor grof, fijn en gepolijst werk van al uw vloeren.
 
Verder heeft Hamaco Verhuur bouwdrogers, sloophamers, ladders, ladderliften, montageliften, hogedrukreinigers en aanhangers. Uiteraard kunnen alle machines worden afgehaald of bezorgd op locatie. Voor gebruik krijgt u een duidelijke uitleg over de werking van de machine. Wilt u meer informatie, komt u dan eens langs bij ons bedrijf en laat u informeren.
 
Eén ding is zeker: wij gaan verder dan een bouwmarkt en zien onszelf als een echte dienstverlener.